Anonymitet

Ha i åtanke att administratören för den här hemsidan är en riktig person, och om du har en mailadress med ditt namn synligt kommer detta att ses av administratören. Informationen kring din identitet stannar givetvis hos oss i så fall, men vill du vara säker på att vara helt anonym bör du använda en mailadress utan identifierande detaljer.

Du kommer alltid att få frågan av administratören, oavsett om ditt namn syns i mailadressen eller ej, om du vill uppge ditt namn och ålder i signaturen till ditt inlägg. Och vi kommer alltid respektera om du säger nej.

Du kan när som helst höra av dig till oss på hi@ithelpstotalk.com och be att vi tar ner ditt inlägg från sajten. Var då noga med att använda samma mailadress som när du skickade in inlägget så att vi kan hitta det.

Inlägg

Du som skriver uppmuntras att skriva så fritt och ärligt du önskar. Det finns inga regler för hur du berättar. Vi kommer dock att ta bort eventuella namngivningar och personliga detaljer som kan vara direkt utpekande, för att hålla oss inom ramarna för förtal. Ha gärna det i åtanke när du skriver. Tveka inte att bolla med oss, vi hjälper gärna till om du känner att du har svårt att sätta orden till meningar.

Triggervarningar

I toppen av varje inlägg markerar vi med en triggervarning, om innehållet är av sådan karaktär att det behövs. Tveka inte att höra av er till oss om du tycker vi skall addera en varning i något inlägg. Vi vill hellre varna en gång för mycket än en gång för lite.

Kommentarer

Ett av syftet med denna plattform är själva skrivandet, den som delar med sig av sin berättelse ska få möjligheten att känna effekten av att ventilera. En förlängning av det är att om ni som läser och känner igen er, vill svara eller kanske ge råd, ska ni kunna göra det i kommentarsfälten.

För att detta ska fungera behöver vi alla tänka noga på hur vi uttrycker oss, och alltid använda oss av respektfulla tongångar i varje kommentar. Det här ska vara en plattform för stöd, värme och gemenskap, inte kritik eller ifrågasättanden. Varenda modig person som publicerar ett inlägg här går igenom något vi kanske inte har erfarenhet av. Det måste vi alltid ha i åtanke.